Biffen

Aaah, ännu ett pass avklarat! Körde stenhårt idag! Är heeelt slut! :D Men gud så skönt det är!





Nu ska jag ta mig en ordentlig dusch och äntligen börja använda min nya inpackning från Bed Head. Deras schampo o balsam är ju det bästa som finns, så jag har höga förhoppningar på inpackningen! haha!

Igår såg jag New Moon. Den var bra! Mycket kärlek och mycket muskler..haha! Nä men den var helt okej. Alla har växt till sig och blivit snyggare.. Bella, som hon heter är riktigt snygg nu faktiskt! Innan bion åt vi som sagt mat på Choys, jag Erika Lisa Amanda och Emelie. Johanna blev sjuk.. :/ Tråkigt! Vi satt och snackade ÅRE hela kvällen :D Sedan gick vi iväg i regnet med varsitt paraply och handlade godis på "It" haha... Alla utom jag. Fröken -jag-försöker-vara-nyttig. Iväg till bion där vi mötte upp Tobbe också. Hade en jätte skön kväll igår med andra ord!

Denna kväll är efterlängtad! ♥

Uppstyrt!


Träningen gick galant! Fan va upp- pumpade biceps jag har fått alltså :D Lunchen med Erika var precis lika trevlig som jag trodde, haha! Hann även med några ärenden på stan, bla Nordea. Gött! Sprang in på Lindex också och hittade denna söta necessär:


Vilket jag tyckte var perfekt då jag behövde en ny sminkväska!
149:- kostade den :)


Har lyckats styra upp kvällen med. Det blir middag på Rhodos med några vänner, och även några nya ansikten! Spännande :)


sex brudar och tobbe

Då var den här jobb veckan slut då :) skönt! Den var ju inte så JÄTTE jobbig om man säger så.... I morgon är jag alltså ledig och jag har planerat den väl! I alla fall förmiddagen, vilket jag tycker är viktigast :) Ska starta redan kl 9 imorn med att cykla mig upp för Everest och sedan vidare till gymet! Ska pressa på i vanlig ordning! Sedan blir det solning.. Sköönt! Börja bli riktigt brun nu faktiskt. Vidare hem och duscha för att sen luncha med min allra finaste favorit tjej- Erika såklart :) Åh va vi ska mysa! hihi! Finns det nåt bättre än att sitta på ett mysigt fik med sin bästis och snacka massa strunt? :) Sen börjar hon jobba vid två, så då hittar jag på annat bus. En tur ner till Nordea kanske. Min magnetremsa vill inte som jag vill. Tror jag använt den lite för flitigt, haha! Den är inte så gammal heller, skumt.

Lördagen bjuder på mera Erika, haha. Vi sitter fan ihop nästan. Hennes örebro trip gick inte riktigt som planerat så hon är hemma och busar med mig ist. Elin kommer ju hem också.. Får pressa in henne med i mitt 'fullspäckade' schema.. NOT. Ska nog inte bli så svårt att få fram en tid, haha!

Söndag, dit jag längtar mest :D Middag med mina åre-brudar på kinarestaurangen och sen New Moon efter det :) SKOOOJ! Haha... just det. Vi är 6 brudar, och tobbe. Hahaha!! ;)


Nu ska jag snart ta och krypa ner! Vanilj teet satt fint i strupen ;)




Det stavas Å-R-E!!

Hej alla barn!

Idag har varit en bra och lugn dag. Den började med att jag besökte en trevlig frisör som klippte mitt hår :D liiite för mkt, men det lär väl växa ut om jag har tur. Sedan blev det ett svettigt pass på gymet och därefter 20 min solning. Riktigt skönt att börja få in rutinen. Träna- rätt segt. Sola-belöningen :) Blir ju ett pass i sig att ta sig dit, jag menar. Tallåsbacken är ju typ som Everest...

Sov en stund på dagen, vaknade upp till lite fika med mami :) Har även lyckats med en sjukt god potatismos också, göttans! Igår sa jag förresten upp mig från jobbet. En månad kvar alltså! Skolan är nu ytterligare ett steg närmare! Närmare min karriär :D Det ska bli sååå kul! Är jätte motiverad och taggad!! Kommer bli underbart månaden som kommer med.. Mycket som väntar. Bl.a två tattueringar!! Erikas, den 1a dec, och min, den 2a dec.. Erika fyller år också, vilket ska firas med buller å bång! Jul, kort därefter.. :) 
Kommer bli underbar även den i år ♥
Juldagen-partydagen är något jag också ser fram emot. Vi samlar hela Åre-gänget och värmer upp inför resan!! Jiihaa!! Bäst av allt är att jag är ledig dagarna efter med. Hade jag jobbat kvar på gigan hade jag börjat 6.00 Annandagen... inte det bästa om man planerar att festa. Måste ju ta igen från förra året ;) Sen är det bara chill dagar kvar fram till den 30e!! Avslutar mitt år med mina favoriter och my lover i fjällen. Det stavas Å-R-E!!



chillar rätt hårt

 

japp, är ledig rätt mkt nu för tiden. gött :) tänkte chilla med en film. blir nog en gammal favorit. ondskan. får se om jag hittar den, annars hittar jag på en annan film :)