Revolution

Jag tror jag vill bli blond, galet va?



(Jossan, Erika.. Erik.. alla som läser. Ta det lugnt... jag vill nog vara brunett igen imorn..)

:)

jobb

Här står jag på arbetstid och bloggar.... :)
Fan va trött jag är, ont i nacken, huvet, fötter och ben. Kan ju inte bli värre?

Kungen

Då  var det dags för årets studenter att avnjuta sin examensdag. Men stackarna, de vet inte vad som väntar dem. Vidare utbildning, jobb, räkningar, massa ansvar osv. Haha :) Men fan vilken underbar känsla det är att ta studenten, fanimej..

Har varit och solat lite och sitter nu och lyssnar på wind it up med gwen, det skriker thailand om den :) vid ett tiden ska jag ner på stan och titta på vagnarna. Har egentligen ingen aning om när de ska åka, men jag minns att det var runt den tiden när jag själv tog studenten :) Efter det blir det lite mottagningar att gå på och ikväll är det FOTBOLL!!!!! Sverige spelar mot Spanien vilket ska ses med vänner och bekanta, kommer nog bli trevligt :)



Min älsklings Erik är just nu på väg mot Drottningholm, där han under Sön-Ons ska göra högvakten. Vakta våran kung :) Han har blivit nån slags chef över sin grupp vilket jag är mkt stolt över, puss hjärtat ♥

På tisadg kommer min älskade syster hem!!! Ska bli så otroligt jävla kul att träffa henne. Saknar henne så mycket. Har ju inte träffat henne sedan November :( Så nu är jag ledig Lör t.o.m tis. Jätte skönt!! :)

Nej, nu får man sätta fart om man ska hinna med allt, fullspäckad dag :)

Puss o hej!

studenten

Idag är det exakt 2 år sen jag tog studenten. Fan vad tiden går fort alltså... Usch usch... Men kul som fan var det alltså. Bland det roliagste jag gjort i mitt liv :)





Jag (tv) och Erika (th)


Vagnen ♥

rabarber glass och studenten

God kväll!

Här ligger jag i Örebro i min och eriks dubbelsäng med laptopen i famnen och käkar rabarberglass :) Hemma själv här. Erik är hos sin kompis Andreas som tar studenten idag!!! :) Har varit nere och sett hans "utspring" tidigare idag. Super varmt var det och massor med folk! Minns min egen student... fan va kul det var!! Åh vad jag vill igen!... Just nu är love hos addes studentmottagning och jag är alltså själv. Lite mysigt :) Hoppas han kommer snart dock, för jag är huuungrig!


Lite bilder från dagen:
398181-145
Adde

398181-147
Jag & Kärleken ♥
398181-146
Jag & Kärleken♥