Arab money- dagens låt



Grymt bra låt...

transformers x2

Hej!

Kom hem för en liten stund sen från min dejt med Erika. Vi såg Transformers (andra gången för mig) :) Den är bra, men man blir ju hyffsat mätt på all action! Haha!

Har suttit o letat hotell jag kan bo på natten innan jag åker till Abu Dhabi/Canada. Hittade faktiskt ett överkomligt pris.

4 min ifrån arlanda låg det... inte sky city, som ligger I arlanda.. (hade ju hoppats på att få bo där) det var jätte dyrt! kostade 1800 för en natt om man ville ha frukost!!? men det som låg 4 min ifrån (Radisson SAS Arlanda) ingick det frukost för typ 800:- natten :) Ändå ingen i familjen som kan skjutsa mig så tidigt på morgonen så har inge alternativ haha!



Men nu ska ja ta o lägga mig o läsa min bok, twilight! såå bra! =)

Imorgon är jag ledig också Mihi :)

Fortfarande ledig

Guud så skönt det är med ledighet, inte sant? :) Shit, jag kom på att jag imte lagt ut någon bild än på min tatuering. Finns ju ingen som vill ställa upp och ta en bild heller haha! Men lovar att fixa en så snart som möjligt. Den ligger ändå under läkningsprocessen så vi väntar några dagar till.

Jag måste vara sist i världen med att se Twilight? Wow vad bra den är!! Måste läsa böckerna nu, på engelska dock :) Verkar mycket bättre då.. Åh, längtar tills jag har första boken i min hand. Den kommer idag med mitt privata express ombud. Erika Olsson. Puss darl!

Åh, vet ni? Snart ska jag och mitt lilla gäng dra en roadtrip till GBG! Det blir bl.a U2 konsert och Liseberg!! Fan vad skojigt!!






mina brudar ♥


Btw. ALLA mina bilder på vår stationära datorn är borta.... Pappa skulle "rensa" lite. Kul att det bara var min mapp som blev rensad. Var helt rasande hela kvällen igår... suck..

Nej, nu blir det lite The Hills :)


Åh...

Vad är väl en bal på slottet? Det skulle vara.. alldeles underbart...

Jag som så gärna ville gå på gala-premiären av Harry Potter.. åh så kul det hade varit! Men ist ska jag göra en annan sak, imorn. Jag ska tattuera mig :D

Bildbeviset kommer i helgen, håll utkik! ;)

btw, jag är ledig i 4 dagar nu... aaah!


übertrött!

Jisses vilken dag!! Är helt slut efter denna arbetsdag.. helt översprungen är jag :D Tur att mamma o pappa kommit hem, maten serverad på bordet, haha! Nu ska jag ta och smälla i mig lite choklad, mmm lys melk :)