61h 4 dagar

Ja, så mycket har jag jobbat. Fint fördelat med lite övervikt på gårdagen/natten då vi lyckades jobbar 8-03, men Skruven bjöd på öl eftersom Uffe var sugen haha :D Skönaste chefen..


Uffe kommer fram och tittar på mig 3 sek och säger sedan:
-Du, hur långt är det hem till dig?
-Ja det är väl ca 10 min med cykel..
Säger jag och funderar ut vad han nu ska hitta på
-Okej- (wow), men med bil då?
-5...3 min kanske?

-Bra. Du kan inte du åka hem och hämta några starkpilsner?
Eh? what the? tänker jag
-Haha va? okeej men du.. vi har nog bara punkisar hemma.
-Punkisar?... Va fan är punkisar?.. haha.. du menar lättöl? Säger han garvandes..  :D

Imorn är det iaf invigning och det ska bli sjuuuukt kul!!!! Så kom nu och handla av mig för faan :D Du kan bl.a köpa ett PS3 för 3490 och spara 1000:- bara imorn! Eller vad sägs om en Samsung 50" tv för 9990? :)

Här kommer en smygtitt på butiken. Observera att allt på bilderna är byggt av MIG :D



Jag har byggt allt, från golvet upp till toppen :D



PS3, fin stapling va?


Världspremiär imorn för Wii Fit

Bring it on

Hej! :) Läget? Jag mår toppen! Veckan är äntligen slut och idag fick vi sluta skit tidigt (14) vilket var väldigt uppskattat från min sida. Dels för att jag har slutat 23 hela veckan, men mest för att det är så vackert väder idag!!! Inte ett enda moln på himlen.. mm GÖTT! Fick även sluta lite tidgare igår, då bommade vi runt 18 tror jag, skit skönt, så jag ringde runt men fick bara napp av Erika, ingen annan svarar ju... Men Erika var den jag ville träffa, tur va?:) Hon kom hem till mig efter sitt pass på Sulle, sen tog vi bilen till kvantum där jag köpte 3 filmer för 99, bla Bring it on som vi senare tittade på :D Det var skönt att få ta det lugnt och koppla av en kväll med tanke på hur mkt jag jobbat. Har varit helt slut alltså... Nästa vecka, men start imorn ser ut som följande:

Mån 8-00
Tis 8-00
Ons 8-00
Tors 8-00..... det enda positiva med att jobba 16 timmar om dagen är lönen som jag kommer få sen, haha!

Idag blir det grill :) Det var jag som tog initiativet så det blir entrecote med potatis sallad, mums!! Sen ska jag nog se nån av de andra filmerna jag köpte, mysigt, men pricken över i:et hade ju varit om Erik var här :'( Fan va jag saknar dig baby...

Detta söta meddelande fick jag av Erik häromdagen ♥


Det piggade upp mig massor. Du är bäst älskling :)


Hittade förresten några roliga bilder i min mobil som jag tagit :) Dock är det bilder från en dataskärm som jag fotat, men de är så söta att jag måste visa dem :D



Haha, fan vilka sköna bilder :D Puss på min flinga!

söndagsångest

Så var det Söndag igen. Trött, sliten... ångesten kröp fram för några timmar sen. Febern har dock lagt sig.. tror jag. Skönt, för jag var riktigt jävla sjuk i helgen. Kul va? Har slitit som ett jävla djur hela veckan och i fredags tog det stopp. Min kropp la av. Var nära på att svimma några ggr. Har jag aldrig varit med om faktiskt.. haha! Har burit tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar och alla andra tänkbara vitvaror. Hur många var det då kanske du undrar? 3 av varje? NEJ!? Det var 96 jävla kubik med varor som kom!!!!! Fan va stryk min kropp har fått. Det är fan det värsta jag har varit med om! Haha, behöver ju inte gymma efter sånna arbetspass iaf :D Kom hem för nån timme sen. har hunnit träffa Erik i helgen också.. men det varade inte länge.. och nästan gång vi ses lär väl bli om 4 veckor.. efter öppning :( Suck.. Men jag måste ju erkänna en sak. Jag älskar faktiskt mitt jobb! Fan va kul vi har. Sånt jävla bra gäng vi är. Tror vi kommer få det skit kul! Har redan lyckats fria och blivit friad till en arbetskamrat ;) HAHAHA!! Det var ritkigt kul i torsdags! :D Som sagt, ser fram emot att jobba med de nissarna. Är faktiskt riktigt stolt över att ha fått jobb där... 13 anställda av 1400 sökande. SUG PÅ DEN!! :D Och då är hälften av oss utan tidigare erfarenhet av yrket.. niice!

Nu ska jag gå och ta en dusch, för jag luktar skogsmulle. Har varit ute i Nora utanför Örebro och grävt i buskar, krattat och eldat :)

Puss på mitt hjärta Erik, saknar dig sjukt mycket redan ♥

elgiganten

Sådär då! Då har man gjort sin första dag på nya jobbet :) Wow säger jag bara.. (som ulf säger i var och varannan
mening) Det var skit kul idag!! :D Jätte trevliga arbetskamrater och chefen (Ulf, sthlm:aren) är skit grym! Det var ju iof en relativt lugn dag, men jag har svettats och burit massor. De bjöd även på mat, hur sjysst som helst! Jag är helnöjd. Ska bli riktigt kul att jobba med det gänget..

image130


Så, nu har man fått i sig lite mat också. Mamma gjorde en sallad på min beställning igår. Super god och super nyttig, som bl.a innehöll bulgur och en massa olika bönor. Toppat med ett ägg och majsbröd! Kittla dödsskönt i kistan :) Till efterrätt hittade jag min godispåse från igår som innehåller massa choklad och lite turkisk peppar...  Kan ju inte bli bättre? Nu ska jag mysa med mami och vänta på att min man ska ringa ♥

Kiss kiss