image143
MOT STORSTADEN!


sumobrottning & magnus betnér

Hej hej bloggen


Är hemma efter en underbar helg i Örebro/Karlstad. Gud va kul vi har haft! Har firat Eriks storebror Daniel som fyller 30 imorn, måndag! Vi kidnappade honom tidigt på Lördags morgonen, kastade in honom i våran buss som vi hade hyrt och körde honom med bindel för ögonen raka vägen till Karlstad :) Där började dagen med fem-kamp (eller snarare 7-kamp) inne på Nöjesfabriken -tror jag det hette- där vi hade sjuukt kul!! Fick bl.a brottas i sumo dräkter, som jag typ drömt om att göra hur länge som helst :) Det var hur roligt som helst!! Efter 5 kampen var det på med bindeln igen och hoppa in i bilen... Checkade in på hotellet och bytte om lite snabbt. Tog en lunch tillsammans och sen chillade vi lite :) Tog en dusch och sen bar det av mot nästa aktivitet, vilket var att få se en stand-up med MAGNUS BETNÉR! Alltså FY FAN va han är rooolig!! Jag höll på att dö av skratt, i nittio minuter satt jag och GAPSKRATTADE så jag hade ont och kramp i kinderna. Riktigt riktigt roligt var det!! :) Det borde ni se nån gång, verkligen.

Till sist gick vi på en otroligt fin italiensk restaurang som Danne gillade och där åt vi utsökt middag och hade det väldigt mysigt. Kvällen avslutades med ett besök på högsta våningen, kupolen som det hette (samma byggnad som restaurangen) där vi drack drinkar och myste hela kvällen! Det var verkligen en lyckad helg i Karlstad och Danne var jätte glad :)


bilder kommer inom kort!


Det var min helg det, hur har din varit?

Saknar dig hjärtat :(

summer set go

Åh, välkommen sommar!! Du är efterlängtad, jag ska ut o möta dig nu.. ta en promenad i din värme och sedan jobba, stanna så länge du kan, ok? Bra! :)



398181-142

SAMTAL

det ringde nyss i min telefon:

Ulf Persson
ringer


ser jag på min display. Jaha, va nu då tänkte jag..

-Tjenare Uffe
-Hej, Ulf Persson här, elgiganten Katrineholm
(no shit tänker jag...)
-Haha a jo, hej!
-Ursäkta att jag ringer så sent..
-Det är lugnt, ingen fara!
-Va bra, du en kort fråga
-Okej?
-Eeeeeehhh (stockholms dialekten trillar fram) Vet du om det finns nån kemtvätt i Katrineholm?

omg.. ringer snubben mig tjugo i tio på kvällen (på väg hem till sthlm btw) och frågar om vi har nån kemtvätt?

-Eh, ja.. det har vi.. den ligger på hörnet vid ena änden, mitt emot  Statt.. strax innan uppförsbacken du vet?
-Jaa! Va bra, skit bra... Ja måste tvätta fan.. har inte tvättat på en månad...

Fresch chef man har :)

blä

jag är trött och uttråkad. ge mig lite tips på vad jag kan hitta på..NU!