Nedräkningen fortsätter

Japp, nu är det bara 5 dagar kvar tills jag ska till Stockholm och röja stan!!! Fan va kul vi ska ha, jag kommer dö av glädje!!! AAAAAHHH!! Dom är så grymt, bra.. de jävlarna ;) Vi kommer rocka loss som aldrig förr. Jag ska det iaf... fan va jag ska gapa efter dom :D Jag ska fan synas, annars är det ingen vits! Iihh.. snart är det dags!!

Nu ska jag ta och fixa till mig lite, ska träffa Erika snart, vad vi ska göra är inte riktigt bestämt, but i feel WILD tonight!! ;D hahaha!! På söndag blir det även ett kärt återseende. Ska träffa min gamla arbetskamrat Jenny. Luncha och mysa lite! Greit weekend!

Hej så länge!

Bränd

Det blev som sagt ingen solning igår, men det blev dock en idag! Jag blev bränd på köpet med. Jag! Bränd? Enligt tabellen är jag en "Aldrig röd- Alltid brun". Bruna ögon, mörkt hår inga fräknar... Hmm.. jag är riktigt jävla röd alltså. Orka med det? Aja, blir väl lite brun efter det antar jag, när det har lagt sig :) Efter solningen promenerade Erika och Hanna till Willys, jag rullade dit med min cykel.. Hanna handlade lite stuff till hennes party imorn och Erika handlade äckligt pumpa bröd. Jag fick bära Erikas 14 ton tunga väska, det var mysigt :D

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen lägga mig i sängen och prata med min nyexaminerade skyddsvakt ;)

Puss puss på dig love!! ♥



PS. IMORRN ÄR DET FREITAG!!! :)

Pissigt

Vädret alltså.. fan va regn suger...

Gick på en promenad i regnet och rusketändå. Man måste ju göra nåt! Är rätt sugen på att åka och sola, men antingen har mina vänner munsår, eller så orkar de väl inte. Jag har rätt tråkiga vänner :D Vad ska man hitta på då? Jag är så rastlös, skulle kunna ställa mig och baka fjorton olika sorters bullar, men det skulle bara sluta med att jag äter upp allting...  och då måste jag ut i regnet igen :D Haha! Jaja, får väl komma på nåt  innan jag ruttnar bort framför datorn.

Peace

humorsajten

Hittade lite roliga bilder från en sidan som heter humorsajten.se
Här är några som jag skrattade mest åt :D





Haha så jävla kul :D

dubble O, oo, 8

Åtta dagar kvar till Stereophonics, och vi har fortfarande inte bestämt om vi ska åka tåg eller bil. Om vi ska hem, eller stanna kvar, eller vilka som ska med :S De personer som ska med till 100% är såklart JAG, Erika och Petra. (Vi är de enda som är galna i Stereophonics, haha!!) Men det är ju två biljetter kvar, så vem fan ska med egentligen? :)
398181-83
Hihi, fan va kul vi ska haa!!!! :D:D

hem hem hem kattne

Och så var man hemma efter en låååång helg i Örebro. Erik åkte tillbaka till Enköping igår vid nio- tiden och jag skulle egentligen ha åkt två timmar innan det. Men jag stannade kvar och sov hos mamma och pappa blomqvist :) Vi kollade på Tolken sen var det läggdags. Åt frukost med Honken, och sen bar det av mot tåget som var försenat som vanligt :'( Men det löste sig det med, för en gång skull. 90% av alla ggr jag åker tåg så är det nån försening. Seriöst..
image82

Nu väntar en lång och skön promenad i skogen med mami, sen får vi se vad som händer ikväll. Jag kanske lägger in en bild på mig i "mina" militärkläder.. ;)

Hej hej!

Love

I morgon ska jag äntligen få träffa Erik igen!♥ Det var riktigt längesen jag fick hålla om honom :( Åh vad vi ska pussas! :D Ska bli skönt. Laga lite mat och gå på bio tror jag! Jumper, som har premiär imorgon :) Verkar skit bra! Jag o love älskar ju Sci-fi filmer. Den verkar grym, efter vad jag har sett på trailerna iaf :)

Btw, nu är det bara 13 dagar kvar till... STEREOPHONICS!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAHH!!! :D:D:D:D:D:D

image81

frost

Ja, frost skulle man kunna tro att mina händer är drabbade av. Eller nån slags kylskada.. för de har varit ständigt kalla nu i nio dagar. Jag vet ju egentligen varför, men det är ju inte mkt jag behöver bekymra mig över, eftersom jag kommer "repa" mig inom kort :) Jag är nu avgiftad och redo för det nya hälsosamma livet. Det ska bli skönt. I morgon blir det Milko youghurt med hallonsmak.. (joss.. fan va vi konsumera det i ösd! hihi) till det blir det müsli! Nån macka tror jag inte det blir, måste ju börja försiktigt. Annars får jag nog en sån stor chock att jag kräks upp allt :S Till kvällen ska jag äta kycklingfilé, bulgur, tsatsiki och massa sallad!! Fan va gott det ska bli! Jag har inte tuggat på nio dagar. Känner mig helt lam i käften :D  Åh, nästan så man har glömt bort hur mat smakar.. Nog om det! Nu ska jag ta och kolla på Lost, avsnitt 2! Jag vet redan vad som händer, eftersom jag och Erik är de största Lost- nördarna som finns! Avsnitt 3 o 4 finns ute för den som vill se olagligt- jag! Men men.. ska kolla andra avsnittet ändå, refresh my minne! Hej hej!!


Saknar dig Erik!! Ring mig nu, har inte hört din röst på evigheter :(


image79

filosofi

Dagens låt



Pakito-Philosophy

Nature

Jag var ute på en lång promenad med mami här om dagen. Vi gick till det s.k Fågeltornet. Aldrig gillat det stället.. Vet inte varför.. tänker på massa äckliga skator och kråkor som ska flyga runt mitt huve och bajsa ner mig. Faktum var att jag inte såg en enda fågel. Men jag tog några sjuhelsikes fina naturbilder som jag vill dela med mig av!



Hihi kolla vad någon har pyntat det här lilla trädet med :D

Kanske inte så fint, men roligt :)

Thailand 2007

Hej hopp!

Jag sitter här och drömmer mig tillbaka till januari 2007.. My god vad jag och Joss hade det bra i Thailand.. Sitter nämligen och lyssnar på David Guetta vs. The Egg's låt Love dont let me go (Walking away), vilket var en av de låtar som vi spelade sönder på stranden :) Åh.. fan va underbart det var!! jag vill tillbaka!!! :( Fan va brun jag blev också.. det var ju nästan det bästa med resan :P




De två första bilderna på mittenraden är Maya bay,
stranden där de spelade in filmen "The Beach"....


(inspelning av The beach)









David Guetta ft. The Egg: Love don't let me go

Moviestar

Dagens låt


Stereophonics - Moviestar



Tee

image55image56
Den här vackra underbara tshirten blir min om några dagar!!! ♥♥

Den tshirten, skorna som jag ska köpa imorn plus ett par mörka jeans på konserten kommer bli skit snyggt!!!
Åh vad jag längtar! ♥


Idag första dagen på mitt nya liv

Japp, idag börjar den. Hädan efter ska det bli ordning och reda på det mesta... mest på mig själv :D


22 dagar till stereophonics ♥

Dröm historia

Lyckades fånga en trumpinne och ett plektrum på den första konserten jag och Erika var på. Moonade även hela publiken när jag slängde mig över kravallstaketet för att plocka upp Richrad Jones plektrum, men det var det värt! :D
398181-50

Trumpinnens historia lyder: Spelningen var slut och alla som stod längst fram (inkl mig o erika) väntade på att nåt spännande skulle ske. Det enda som skedde de första minutrarna var att några tyska män gapade efter trumpinnen som Javier just hade kastat ifrån sig på scenen innan de gick ut, då det var en massa gubbar som plockade upp efter de på scenen. Jag stod lugnt och tittade på alla galna män som skrek på lite halv taskig tyska "give me it, give me it!!!" gubbarna på scenen brydde sig inte så mycket, men mitt ibland de grova tyska rösterna kommer min röst fram: "Could you please give me that drumstick?" Gubben tittar på mig, tar upp trumpinnen och kastar den mot mig. Jag fångar den!!! Gömmer den snabbt under min jacka och drar tag i Erika och kutar därifrån :D Man vet ju aldrig vilka dårar som kan komma springades efter en.. haha! Tyvärr delade jag inte med mig av det jag fångade till Erika, hon får fan kämpa själv om hon ska ha nåt :) Hon får chansen i mars :P
398181-50





BILDBEVIS!

image51
image52image53


Samling!!!

Jag hade nästan glömt hur vacker min samling är.. Åh! jag är kär ♥

image49
DVD skivor

Från vänster:
-call us what you want but don't call us in the morning, från performance and cocktails
-Language.Sex.Violence.Other? 50 min live konsert från Dakota med exklusiv 30 minuters "making the album" dokumentär :D
-live at Morfa Stadium, också från performance and cocktails skivan
-live at cardiff castle, från Word gets around + p & c


image47

Stereophonics Album
- Live From Dakota -06
- Language.Sex.Violence.Other? -05
- You gotta go there to come back -03
- JEEP, Just Enough Education to Perform -01
- Performance and Cocktails -99
- Word gets around -97

Deras senaste skiva "Pull the pin" har jag inte lyckats köpa än, men jag lyssnar flitigt på den på min mp3 :P

Dakota baby!!!! :D


Dagens låt



Stereophonics - Dakota



Aaaah!!!! Jag hade nästa glömt bort hur jävla bra den här låten är! Jag minns så tydligt första gången jag hörde Stereophonics, det var den här låten jag hörde i våran datasal, när vi gick i 2:an... och jag föll direkt in i deras svettiga armar :D Efter att ha hört endast en låt frågar Erika mig om jag vill följa med till Hamburg i Tyskland för att gå på deras konsert. Svaret blev: JA!!! De är så sjukt jävla bra, och jag är så sjukt jävla taggad för konserten den  5:e mars i Sthlm!!!!!!!!! Jossan, Erika, Petra... Nu är det bara 23 dagar kvar!!!!!!!! :D:D:D:D:D Och Erika, det blir ANDRA gången vi ser dom!!!!!!! IIIIiiihhhh!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Dakota kommer från deras 5e album "Language. Sex. Violence. Other?

Hell yeah!!

Dagens låt



No Doubt - Hella Good

SMFBTMG

So Mother Fucking Bored To My Guts....

Så jag tror jag ska ta och baka mig en liten brödbulle, som Ross kallar det: "Stupied brittish snack food"- när han är arg på emily... m.a.o scones :) och.... varm choklaad. Muuuums!!


image46
















Tragiska samhälle

Hej,

har just skummat igenom aftonbladet.se och hittade nåtgot riktigt otäckt. Mejl från barn/ungdomar mellan 14-16 år som har hört av sig till BRIS och berättat hur de bokstavligen vill ta livet av sig pga hur de lever. Usch, det finns så mycket skit därute och jag önskar jag kunde ta hand om allihopa! Ta hem dem till mitt hus och ge dem den kärlek de behöver! Mådde verkligen dåligt när jag läste alla berättelser. Här är adressen till sidan på aftonbladet. Jag vågar inte publicera nåt i min blogg som sedan visar sig inte följa "lagar och förordningar".

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1784491.ab


Alltså.... VARFÖR GÖR INTE LÄRARNA/KURATORERNA/SKOLSYSTRARNA NÅNTING!?!?!?!?!?!?!? Vad fan är det för fel på VUXNA människor? Jag blir så förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det finns tusentals barn varje dag som lider, verkligen lider av sin vardag. Usch, jag vill bara skaka av mig allt jag nyss har läst och låtsas som att det inte finns såna bekymmer. Det är väl antagligen det lärarna gör...

Fan alltså, vad kan man göra? Vad kan jag göra, som inte är involverad? Jag vill göra nåt... Önskar jag kunde bygga ett hus till alla barn där de kan få vara när de vill komma ifrån vardagen,
så ska jag baka scones åt alla och göra varm choklad :(


Want a piece of me?

Dagens låt


Britney Spears- Piece of me



Om du vill sjunga med finns även det alternativet :)

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can't see the harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I'm still an exceptional earner
you want a piece of me?

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! This just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Mrs. 'You want a piece of me?'
Tryin' and pissin' me off
Well get in line with the paparazzi
Who's flippin' me off
Hopin' I'll resort to some havoc
End up settlin' in court
Now are you sure you want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Mrs. 'Most likely to get on the TV for strippin' on the streets'
When getting the groceries, no, for real..
Are you kidding me?
No wonder there's panic in the industry
I mean, please, do you want a piece of me?

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(you want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece piece of me...

You want a piece of me?

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! this just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

You want a piece of me
You want a piece of me

Hej soldat!


Haha, fick nyss denna bild på Erik.. hihi, min lilla soldat :) Varför jag inte fick med ett huve vet jag inte, antagligen inte ordning gjord i håret :D


image44
Han är så söt och stark :P