GAAAAAAAHH!!!!!

OH MY GOOOOOOOOOOOD!!!!!!!! Jag tror jag nyligen lät som Will Ferrell i Elf när han fick veta att tomten kommer..


STEREOPHONICS KOMMER TILL SVERIGE I MARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image18


Jag har väntat såå länge på att de ska komma! I Januari 2005 skulle de vara förband åt Oasis, men de ställde in pga sjukdom.. och nu äntligen kommer de!!!!!!! JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN VAD JAG SKA SE!!!!!!!!!!!

hi fi superstar

Godkväll, eller godmorgon om du hellre vill det.. its past midnight, så du får avgöra själv.

Har suttit en stund nu och spelat panicball. Mina ögon är helt mosiga. Allt är helt plötsligt grönt i rummet, fast vi har absolut inte gröna tapeter, grönt bord eller grön dator hemma. Fast det är ett rätt kul spel som man blir beroende av :D Det är väldigt färgglatt, det gillar jag. Men inte de röda banorna. Det är de som man blir psyk av.. Hmm, nu kom jag att tänka på läkare. De har alltid grönt på sig när de opererar... och de ser mycket  röd färg.. blod... hmm.... Svammlar för mycker nu känner jag. Ska strax sova tror jag. Skulle träffat Erika idag egentligen, men ingen orkade ta sig till varken floragatan eller säbygatan. Så det blev hemma kväll för oss båda. Jag hamnade framför tv:n och Bruce med mamma och pappa, vi hade rätt så kul :).. Och Erika framför mumier.......

Förresten så fyller Jim Carrey år 17 Januari.. Det gör jag med :)

Nu sitter jag här och kollar på klockan typ varannan minut. Sitter och väntar tills klockan blir 0200.. eller kanske blir runt 3-4, man vet aldrig. Väntar på samtal från min blivande man.... Han är ute nånstans i örebro och yrar.. :( Jaja.. han hör väl av sig.

Nu får jag nog ta och sova, vi hörs imorn.

Ciao!

torsdag

Hej hej allihoppa!

Hur är läget? Med mig är det fina fisken. Har just blivit klar med min morotskaka (som jag vet att jag skulle gjort i typ måndags eller nåt, men jag har haft annat för mig) :) Den ser super smarrig ut! Har till och med tagit bilder under själva processen.

image16
direkt ur ugnen :)


image17
Voila! Fääärdiiig :D



Nu ska jag strax ner på stan och möta upp mamma, ska handla de sista julklapparna,
det är tomtenatta och öppet till 21 :) Mysigt!

Ett paket!

Jag har hittat en ny favosida när det gäller parfym, smink hudvård etc. kolla här vettja! Sidan heter Beauty Planet! Där hittar du allt som du vill ha inom sköntesvård, (både för män och kvinnor!) till super billiga priser, "taxfree priser" som de kallar det ;) Beställde där ifrån den 17e och när jag öppnade dörren idag, stod där ett stort paket med mina fina saker :) m.a.o. snabb leverans!! stort plus för det! bl.a detta låg i paketet:



398181-13


* Giorgio Armani - Acqua Di Gio för kvinnor 379:- ord. pris 575
* En mascara från Lancôme som jag fick köpa billigt, 99:- ord. pris 245:- då jag blev ny kund 
  (gratis medlemskap)

*  Och det största paketet som låg där kan jag inte avslöja vad det var, eller vem det var till fören EFTER jul ;)

       


 


Hejhej!

Jag är så mätt i min buk just nu att jag håller på att sprängas!! :D Åt min mammas otroligt goda "senaps kyckling" med ris och cashew nötter till.. mmm... gött!

Som de flesta vet så gillar jag Harry Potter filmerna. Själv äger jag år 1-3 men inhandlade även år 4 idag också, hittade den mycket billigt när jag och mami handlade på Willys, 89:-  :) Dessutom har jag lånat år 5 (den senaste) av Erika, så jag ska ha harry marathon de närmaste dagarna :) Har sett alla filmerna ett antal ggr förr, men de tåls VERKLIGEN att ses igen!

image11
Harry Potter-
 och den flammande bägaren




Ha en trevlig kväll allesammans!

Kram.


still wednesday

fortsättningen kommer nu! ;D haha, kommer knappt ihåg vart jag sluta.. jo just det!

Vi har just upptäckt att kakorna är övergödda men det blev bra ändå, de var inte brända eller så, hade bara runnit över lite. Däremot såg det ut som att dumlen var bortsprängd! Det fanns inget kvar.. och vi hade mörk noblesse istället för ljus för det var slut :( Fast Erika gjorde ett bra jobb ändå tycker jag :) SÅ vi satte oss och fikade en stund, drack lite kaffe och hade frågestund.. "Vem vill bli miljonär"-frågor. Jag klarade inte ens första frågan!! :S Men ärligt, för 1000 kronor, hur fan kan frågan:
" Vad heter varg på latin?" - komma??
Inte en jävla aning, kommer inte ens ihåg svaret. Jävla tråkigt spel alltså :P

Senare blev det matdags och vi gick iväg till ica i den bittra kylan för att handla lite varor.. Det blev tacos. Enkelt, men så jäkla gott!!

Vi avslutade kvällen med en kopp vaniljte och kollade på sunes jul tills det var läggdags. Klockan såg ut att vara ca 23.30 och vi sa godnatt. Jag låg innerst.. :)

Nu blev jag trött i mina fingrar, så jag tar en paus igen på några timmar och skriver ikväll ist. Snarre ska jag dricka glögg med mami :)

Hej så länge!!

Onsdag

Hello!

Nu känner jag mig nästan dålig. Jag var för lat igår för att blogga, haha sopa! Men jag får skylla lite på att jag hade fullt upp också!

Dagen började nämligen med att jag vaknade sent. Har börjat gå upp så tidigt nu för tiden (7) och igår vaknade jag runt halv 12 :O Men men, kort efter vaknandet ringde min skruttis Erika och fråga om vi ska ta och baka dumlekakor.. "JA TACK" sa jag i och med att det typ är blande det bästa Zana vet, och den enda gången jag får dumlekakor är såhär års.. Erika fyller nämligen år 23 dec, och i samband med det  får zana sina kakor^^ Egentligen är det inte ens svårt att baka det? :S Jag är som tidigare nämnt bara LAT! Men för att återgå till gårdagens sysslor..

Vi börja direkt med baket när vi kom hem till erko, och det gick rätt smidigt.. men! När kakorna hade legat inne lite för länge i ugnen kom erika KUTANDES in i köket där jag stod och pratade i min mobil med Erik lite avskilt. Hon kommer springades emot mig i 200 km/h..  och verkligen skrek: "KAKOOORNAAA!!!!"


Jag måste ta en kort lunch paus.. men jag fortsätter berättelsen sen ;)

Hej så länge!

Måndag

God morgon :)

Hur står det till? Med mig är det alldeles utmärkt! Sovit som en gud, och drömt massa konstigt, precis som vanligt :P Nu är jag iallafall vaken och är redo för frukosten. Hungrig idag! Hur planerna ser ut i dag vet jag inte riktigt, men jag tror att jag ska baka mig en morotskaka :) Det är så otroligt gott alltså. För er som inte smakat än, SMAKA!!!! Den passar utmärkt till jul kan jag lova, den innehåller nämligen kanel och sånt, vilket jag tycker passar in såhär års :P

398181-7


Nu skriker magen, skriver säkert igen lite senare.
Ha en bra dag!
Hejhej!

Hej :)

Hur är läget? Jag mår prima! Sitter för tillfället och tittar på Harry Potter- de vises sten. Den första filmen ni vet? De är så himla söta :) haha, pyttesmå. Älskar Hermione med hennes yviga hår. Ser ut som Ronja Rövardotter :P Dricker även lite grönt te med mint smak. Sjukt gott! Testa vettja!

Tänkte summera gårdagen lite. Som jag skrev igår så skulle vi kolla på film hemma hos Daniel, Eriks bror. Men icke! Danne vill ut o parta :D Så kvällen började med en UTSÖKT middag som bestod av nån slags vinsås som hade kokat ca 4 timmar med sån där pasta.. små munkformade (?) saker med typ ost och skinka i. Vad heter det nu igen? Aja bröd och fin ost till och  slutligen en öl. Det satt som ett smäck kan jag lova!!! Fasiken vad det var gott! Till efterrätt blev det Panacotta.. 

(såg ut såhär ungefär, minus frukten vid sidan om, vi hade hallon) :) pannacotta



Också hur gott som helst! Vilken kock han är alltså! Mums! Till efterrätten serverades det Faithless, Depeche Mode..och.. JUSTIN TIMBERLAKE konsert på hans "bioduk". Fiiifaaan vad det var häfigt! Shit alltså, ljudet den killen har i högtalarna är inte att leka med. Det var precis som att stå där live och se alla banden. Jag rös verkligen. Det var så jäkla coolt. Jag SKA köpa en sån duk och projektor med ljudsystem nån vacker dag, det kan jag lova!! Wow alltså.

Runt 23 tiden började vi dricka drinkar, fantastiskt gott, sen bar det av mot loungen på Wobbler. Satt där nån timme och chilla med bröderna och drack goda drinkar, skit kul hade jag :D Kvällen avslutades med att Erik frivilligt gav mig massage, haha! :)

Det var min lördag kväll det, vad gjorde ni själva?
Nu är det filmdags igen, Harry väntar :P

Puss och godnatt!


Söndag

Hej hej!!
Och så var man man hemma igen efter en 11 dagars vistelse hos Erik i Örebro <3 Har haft det jätte roligt och mysigt :) Bakat pepparkakor, vart på bio, spelat biljard m.m :) Men nu är jag som sagt hemma igen.. skönt att få träffa mami!! En annan liten filur som kommer hem idag är ju mitt kött Josefina :D ..kött... haha! Kul att få hem dig igen honey, och denna gång stannar du utan att åka tillbaka. Känns greitan! Åh vad vi ska busa.. iih! :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag, vad jag vet iaf :P Orkar inte göra så mycket. Man bli så mör av att åka tåg :( När jag förresten skulle sätta mig på min plats på tåget (vagn 15 plats 32) så kände jag ett obehag.
Jag klev på tåget.. gick lite försiktigt till min plats och såg att en svullstig man satt och pressa på plats 31 vilket var stolen bredvid såklart, närmast fönstret. Han var jätte jätte tjock! Ni vet det fällbara armstödet som är mellan sätena? Den var nerfälld och hans tjocket pressades emellan så halva min plats blev upptagen.. "yes.." tänkte jag. Så jag beslutade mig för att ta en annan plats istället, haha tur för mig att det inte var fullt på tåget :D

Nu ska jag äta kyckling med bulgur (tror det stavas så) som min mami har gjort, det är riktigt gött!

Ha en fortsatt trevlig söndags eftermiddag och en trevlig tredje advent!
398181-5

Kramkalas.

Hallå!

Nu sitter jag hemma hos Eriks bror Daniel och bloggar lite. Han har sååå sjysst lägenhet alltså, fett nice! Vi är bjudna på middag ikväll av honom, får se vad han har kokat ihop :) Tro inte att jag är nån associal person som sitter vid datorn när jag är bortbjuden, för de är nere och hämtar ett matbord så jag passade på att blogga nu :D Sen blir det nog en film på Daniel stora "bioduk" ska bli skit kul!!

Ha en skön kväll allihop!

Z

Lördag

Godis morgon! Hmm, det var rätt finurligt skrivet.. För det första är det ju Lördag.. as in Lördagsgodis. Men jag har även för vana att säga "godis" till ordet "god".. såååå.... jaja  :D

Hej iaf, idag är jag rikigt seg. Har dragit mig ända till nu. Och det är något av det ovanliga. Jag vaknade precis 11.30 första gången, då passade jag på att gå upp och titta på julkalendern :) Jag har faktiskt följt den sen dag 1, jag tycker den är bra faktsikt. Mysig om inte annat! Nån mer som gillar den?

Igår blev det ingen bio. Vi kom fram till att vi har sett de flest filmer som visas, iaf de som verkar bra :P Så igår blev det matlagning. Tacogratäng och biljard kväll.. Första "ronden" som erik kallar det vann jag :D:D:D:D Andra förlora jag genom att sätta sista bollen (svarta) i fel hål.. jävligt pissigt sätt att förlora på.. jag visste ju inte ens om vilket hål jag skulle skjuta mot :( Tredje ronden.. vann erik, på rätt sätt. Hehe.. När vi kom hem kolla vi på en film som hette Heartbreak kid. Den var skit kul :D Fast.. ett tag började jag och Erik tro att filmen inte hade nåt slut? Den kändes jääätte lång :S Kanske jag som var trött? Men den var säkert runt 2 h. Det var ändå en komedi, de brukar väl inte vara så långa? Anyways.. Får se när herren i huset vaknar, han lär väl ligga där en halvtimme till, sen får de fasiken räcka :)

Ha en trevlig lördag :)


Räkna ut din "Förväntade livsläng " Själv blev jag 97 år :)
--->LÄNK


mamma <3

Haha jag kom just på en sak... Satt  framför msn igår och skrev lite med mamma, (hon är i kholm och jag i örebro och hälsar på erik fram till på Söndag) detta var hennes exakta ord:

"kan du inte komma hem tidigare? pappa jobbar på lördag, så vi kan softa eller mysa bara du o jag.. " SOFTA!? Hahahaha vadå softa? Min mamma är 50 bast btw :D

Fredag

Är det idag :) Och nu ska jag börja med att städa eriks badkar, för jag vill ta ett bad, men inte när det ser ut som det gör nu :D Ikväll blir det nog en biofilm när erik slutat jobba. Fast vi har inte riktigt bestämmt än vad vi ska se. Förra helgen såg vi guldkompassen, den var helt okej! Gillar fantasy faktiskt, det är mysigt.

Var nere på stan förut, skulle inhandla julklappar tänkte jag.. Meeen.. det blev en tröja o ett linne på H&M till mig ist :P  hahahaha! Så dålig man kan vara.

Välkommen till min nya blogg!

detta är den nya bloggen som ska hjälpa min vardag. på sätt o vis iallafall :)

tidigare blogg namn var: brani.blogg.se

Vi hörs då..



image1